Halloween i fængselsbygningen

“Velkommen i helvede” hilste den lille djævel, da hr. og fru. døde-lig mødte ind i helvedesbygningen om morgenen.

De havde alle haft gode intentioner den morgen. Om at være komme til tiden. Om at få skrevet den rapport. Om at få svaret på den e-mail. Der blev brolagt løs, og her var vi så. For endende af vejen, brolagt med gode intentioner.Det var en sød djævel. Det var i hvert fald hvad den fik at vide. Beboerne på sindsygsanstalten, eller hvor vi nu befandt os, kunne vældig godt lide den. Den mindedes engang en periode, hvor den havde tilnavnet Lille Lede Satan, men selv det klinger et eller andet sted ikke rigtig ledt nok, vel?

Suk.

Efter en dag i helvede tog den lille søde djævel hjem til sit djævleyngel i sit private forstadshelvede. Djævleynglet har også haft en lang dag – det har man som hhv. vampyrtøs der sørger for at sjæle forlader kroppe og den lille død, der hjælper med at indsamle disse hjem ad helvede til.

I dag har været en god dag. Der har været tilstrækkeligt med ofre, til at den lille familie også kunne få fingre i de dødeliges fingre. Med fingernem snilde flåede de neglene af, for dem kunne de bestemt ikke lide.

Når natten falder på, sover alle djævle små. Og hollow hviiiin forstummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *