Fund i den hvide kommode

Er i gang med diverse oprydninger herhjemme (og min første lampeopsætning i loftet! Yay! Bedre sent end aldrig … ). I dag kom turen til den hvide kommode i stuen, en kommode jeg bruger til diverse skrivebords-papir-rod, løse kontorting samt andet godt. Der var nogle sjove fund i mellem.

 

1. En lille kassettebåndsoptager, som jeg vist nok havde lånt af en veninde til en studieopgave, hvor jeg skulle holde nogle interviews. Det var før smartphones tid naturligvis, og muligvis var den digitale diktafons tid (eller også var det for dyrt og fancy dengang). Hun ville ikke have den tilbage, så den blev i skuffen. Jeg har dog fået en digital diktafon siden, så måske skal denne her ud. Især da jeg ikke længere kan få kassettebåndet ud. Men er det ikke nuttede de små kassettebånd i miniformat?

 

2. En lille notatbog med bl.a. den første tid med Isa, omkring årskiftet 2002/03. 1. bad, sut for første gang, sundhedsplejerske, hårlængde 3 cm og den slags ting. På en anden side var der en nøje beskrevet dag til hendes hjemmeside, hvor jeg lavede billedreportager. Akkeja, første barn og de små detaljer der noteres på livet løs.

Første måned med Isa

 

 

3. Tastaturet fra min Macbook Air, som jeg havde fået hjælp til at udskifte (tak til Tue! Datanisten … ). Min Macbook Air hed Twiggy, fordi hun var så tynd og lækker. Hun blev opereret og fik et amerikansk tastatur sat på. Desværre holdt hun ikke så længe efter, men hun lå nu også i kommoden. Hun blev delvist brugt til at skrive speciale på i 2010, men da hun kunne finde på at slukke uden varsel og ikke kunne tændes igen det næste døgns tid, måtte jeg til sidst finde et alternativ.

Twiggys tastatur

 

 

4. Mine gradueringsbeviser fra min ungdoms-karatetid fra 1990-93. Herunder min sidste graduering i 3. kyu (brunt bælte) i Shin-Go-Ryu karate i 1993. Oprindeligt trænede jeg i Næstved hvor alle de beviser er fra, men da jeg flyttede til København i 1992, gav jeg træningen en chance ekstra i Hørsholm. For at spare penge på transport cyklede jeg til Klampenborg st og tog toget derfra. Efterhånden blev det for tidsrøvende ved siden af gymnasiet, klubben var jo heller ikke den samme og jeg fik måske andre interesser.

3. kyu

 

 5. Min lommeregner som jeg var forlovet med i gymnasiet. Den havde omvendt polsk notation, og alle troede at det var fordi jeg var fra Polen, at jeg sagde at den havde det. Men næh nej: Omvendt Polsk Notation. Men man kan jo sige at vi alligevel endte med at bo på polsk, og nu har den lagt sig behageligt til rette i min skuffe, måske resten af en eller andens tid.

Omvendt polsk notation

 

Udover dette var der de mere kedelige ting, såsom en miniopslagskalendertavle med børnemagneter, forskellige slags mønter og pengesedler, diverse ledninger, en dildo, en masse kondomer (ubrugte!), ørepropper, et gammelt batteri til en Dell pc, diverse udefinerbare dimsidutter, en konvolut med vandrajournal og scanningsbillede af Isa i maven, tre skriftlige opgaver der relaterede til babylisten/morsverden, skrevet i løbet af studietiden, løbemedaljer (fået for deltagelse) og kumite-medaljer (1x guld og 1x sølv) og diverse andre ting. Nogle af tingene har fået lov til at blive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *