Jeg er en god far!

Når man er far, så er det flot, hvis man tager flere måneders barsel (et par måneder kan også gøre det!), bruger tid sammen med sine børn og prioriterer dem frem for arbejdet en gang i mellem.

Når man er far og bliver skilt fra børnenes mor, så er det normalt at man har børnene 4-5 dage ud af 14. En der har børnene halvdelen af tiden er en god far og en rigtig god far, hvis han rent faktisk også prioriterer dem i den tid (der findes også nogle sjældne fædre, der har børnene oftere end halvdelen af tiden. Jeg har ikke mødt så mange, de er flygtige og svære at se, skjult af deres enhjørninge-aura. Jeg ved at de findes, også uden at moderen er død – men måske sjældent uden at moderen har nogle særlige issues).

Jeg har før fået bemærkningen at min ex da er en god far, når har han børnene mindst halvdelen af tiden (nogle gange har det tippet til lidt mere, nemlig så). Og det er han da også, men altså … får han mon også at vide, at han har en god ex-kone-mor, fordi hun tager sig af de fælles børn ca. halvdelen af tiden? (som regel gør hun jo altså, ikk’?)

Nå men … jeg tror også at jeg er en rigtig god far. Og deres far er en god mor – nogle gange tager han dem lidt ekstra, fordi deres far formerly known as mor, altså undertegnende, lige skal ud med gutterne og så’rn (ok, ikke helt så tit, men det er vel slemt nok at jeg overhovedet dagdrømmer mig væk til den slags en gang i mellem – dårlig mor! Men vel OK som drengerøvs-far … pigerøvs-mor giver jo slet ingen mening).

Jeg kunne jo have været sådan en der kun ville have dem hver anden weekend. Så det er da flot at det næsten bliver til halvdelen OG jeg sørger for mad og tøj og den slags, når de er her. Jeg er ikke altid så god til at lusekæmme og tvinge dem i bad, men de har jo heldigvis også en god mor, formerly known as far.

Når man  er far, så er det også mere OK, at man er den fjollede lala-forælder, mens det er hos mor at man har den trygge base. Jeg er bare en knaldgod far.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *