“Når nan er i din alder … “

Har været på Amager Hospital for at få kigget mere på mit knæ. Det primære jeg husker fra undersøgelsen er sætningen “Når man er i din alder … “. Derefter var det hele sådan lidt blurry …

Hvem skulle have troet at man kunne gå til lægen pga. knæet og så få konstateret at man er døende (sådan i løbet af nogle år … færre år end dengang jeg ikke havde diagnosen “Når man er i din alder …” i hvert fald).

Derudover bekræftede lægen at mit korsbånd var smadret og konstaterede at han ville elske at operere mig, for han synes at det er sjovt (at skære i folk), og de manglede ofre, men jeg måtte vist hellere gå til en fysioterapeut først og se om de kunne skræmme mig fra en operation.

Jeg vil bare gerne kunne løbe og dyrke karate igen. Og måske noget wannabe-parkour med 9-årling. Vi kalder det ko-kour, fordi det er på græs, og måske bare lidt dovent hyggeparkour på græs, hvor man da lige kan oppe sig til at hoppe ned fra et legehus. Lægen synes ikke at jeg skal hoppe ned fra legehuse … “i min alder”. OK, men så bare hoppe rundt, tak. Græshoppe.

En dag bliver anden god, og så er alting godt (og “i min alder” er anden måske nær).

One thought on ““Når nan er i din alder … “

  1. Adam

    Av, dén sad.

    God bedring, både på det ene og det andet plan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *