Lever i fremtiden

Jeg kigger i kalender igen og igen og igen, på kort og lang sigt, på dag-niveau, uge-niveau og måneds-niveau, som andre kan finde på at åbne køleskabet og kigge igen og igen, uden helt at vide hvad de vil der.

Som om det at gennembore kalenderen med sit blik og brænde alle detaljerne fast vil føre mig direkte igennem dem … få alting til at gå op i en højere enhed og spole hurtigt til fremtiden, til der hvor jeg tror jeg gerne vil være uden helt at være sikker på hvor det er.

Jeg lever i fremtiden, på ikke altid den heldigste måde. Altid på jagt efter det næste hjørne. Jeg ved hvad jeg har (måske) – men hvad jeg ellers få? Hvilken farve er det næste græs? Er der andre farver end grønt? Grønt, grønnere, regnbuefarvet.

Hvorfor er nu’et mon ikke bare godt nok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *