Det magiske skrivebord

Var ude og smide gamle bildæk (nej, ikke dem om maven) ud. Fandt et magisk gammeldags skrivebord/kommode, med hemmelige skuffer og dikkedarer, smidt ud til storskrald. Overhovedet ikke min stil, men det stod bare der og talte til mig. Sagde at jeg blev nødt til at tage det med hjem, så jeg kan sidde ved det og skrive gammeldags kærlighedsbreve og historier med fjer og blæk. Evt. måtte jeg godt bruge min mac med plads til en kop kaffe, hvis jeg insisterede. Og det behøvede ikke at være kærlighedsbreve.

Jeg spurgte den: “hvordan skal jeg dog slæbe dig med hjem?”. Den svarede ikke. Men med en god portion magisk stædighed og lidt råstyrke blev det tunge kommodebord (hvad er det nu sådan et hedder?) slæbt hjem, et skridt ad gangen. 9-årling havde forsøgt at hjælpe, men uden held, så i stedet for dansede han omkring mig, som god underholdning på vejen.

Ved opgangen lykkedes det at slæbe den de første 7 trappetrin op, hvorefter jeg tænkte at jeg ville lade den stå, indtil jeg kunne få hjælp til at bære den op på 2. sal.

Oppe i lejligheden besluttede jeg at jeg blev nødt til at muge ud, for ellers var der ikke plads til mit nye magiske møbel. Gik i gang med at rydde op i min store IKEA-reol. Fik samlet en hej flyttekasse med bøger og dvd’er som skal ud. Stor IKEA-reol kan måske måske nu erstattes med en mindre reol, som fylder mindre. Måske en magisk en, hvis universet også sender sådan et min vej?

Med fornyede kræfter og stædighed, gik jeg ned for at se om jeg kunne bære møblet nogle ekstra trin op og vupti fik jeg det hele vejen op på 2. Af to omgange. Det kostede mig kun en enkelt ridse i mit ene bryst, da på et tidspunkt gled, mens jeg holdt pause halvvejs oppe og ramte kanten af møblet. Men det der bryst bruger jeg vist ikke rigtig til noget længere alligevel.

Hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *