5 dages smukfest

5 dages smukfest. Kom hjem i mandags. Hvor var det dejligt med en break fra virkeligheden.

Jeg brugte en del tid på at tulle rundt for mig selv, selvvalgt, gå egne vegne, lytte til det musik jeg havde lyst til, gå og komme som jeg ville, være en i mængden, observere mennesker, høje, lave, fulde, sjove, spændende, anderledes og så også lige alle de andre.  Social kun i mindre doser.

Nogle gange stødte jeg til mine dejlige venner. Wolfie og Lassie og alle de andre. Og Lotte på stigen. Og Rune og Dorte og Christina og ikke mindst elgiganten shuffie (kender I den om el-giganten og hans el-skede?). Tak for dejligt selskab til dejlig smukfest.

Og en movinde jeg mødte ud af det blå efter at have klaget lidt over at jeg i år ikke fik mødt nogen helt tilfældigt, som jeg synes at jeg plejer. Også i år lykkedes det.

Jeg har lært at man hånd i hånd i gadedrengeløb kan komme meget hurtigt frem! Også i lettere beruset tilstand gennem en modgående menneskemængde.

Jeg har spillet det usynlige lykkehjul – dikadikadikadikadikadika-ding! (eller var det run-niganiganiganiganiga … ?) Og hængt ud ved ladestationer, hvor man ikke bare kan få ladet sin telefon, men også sig selv.

Jeg har også været ude og løbe to morgener. Den ene morgen overhørte jeg en ældre kvinde ved en ladestation med en øl i hånden sige til en anden at det var så kikset med alle de løbere. Eller måske var hun ikke ældre, men så bare sådan ud. I rest my case.

Efter en løbetur er det godt at hoppe i søen – ikke i havet – og skylle sig i en bunke alger. Og svømme en længere tur. Man kan så meget!

Og musikken … jeg har lært en ny sanger at kende: Mendoza – mange thumbs up! Jeg var vild med Skrillex lørdag nat. Nephew, Marie Key, Pet Shop Boys, Tina Dickow, Nik & Jay-ay-ay (jeg indrømmer det! Jeg var også godt oppe foran), Shaka Loveless m.m. Og Turboweekend, som også var nyt for mig. Jeg ved ikke om det kun var musikken jeg var vild med eller om det også var forsangeren jeg blev forblændet af (god energi på scenen!).

Jeg har også lært Roben og Knud – Martin, Martin er en Uranhjort! Genialt. Hvad er det sjoveste dyr i verden? Svaret er en hare …. hahahaha-hare. Hvad er det farligste dyr i verden? Svaret er en vandrende pind … især hvis dens hoved er lavet af svovl, for så er det faktisk en tændstik … tændstikker er pænt farlige!

Og så var der, til sidst og ikke mindst, afslutningen med DAD! Jeg tog en lille bitte lur inden, som pludselig blev til 3 timer og gået glip af den første halve time af DAD. I was sleeping my days away.

Efter DAD blev vi skyllet væk af regnen, som pænt havde holdt sig tilbage hele dagen, så vi kunne få lov til at nyde afslutningen tørt og varmt. Først skyllet ned i et øltelt sammen med søndagens mange gratis på-falde-rebet-øl og det usynlige lykkehjul, dyresex – det er fedt-  og Michael Jacksons billige jeans i H&M.

… til sidst skyllet ned i teltet og ned i soveposen og godnat og sov godt indtil tidligt næste morgen, hvor jeg listede mig hen til stationen og vendte tilbage til hverdagen. Langsomt, hæst, men sikkert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *