Hop i havet

I dag prøvede jeg noget nyt: En løbetur hen til stranden med min cykel ved hånden og en badedragt under løbetøjet. Lettere besværligt at løbe med cykel, men jeg ville gerne ud og løbe i dag, ville gerne prøve at hoppe svedigt i havet og blive afkølet og var samtidig ikke helt gearet til også at skulle løbe hjem. Det var jo hele tre ting på en gang.

Jeg ved ikke om jeg synes at det er så god idé at løbe med sin cykel. Det hjalp sikkert heller ikke at det var i modvind. På den positive side er der selvfølgelig at jeg kunne have håndklæde og skiftetøj i min cykelkurv … (med lidt træning kan man vel løbe med mere og mere besværlig ting, og næste gang man skal flytte, behøver man vel ikke engang en bil til traileren, men kan bare løbe med den – ny form for sport med mere praktisk anvendelse!) …

… men alt besvær var glemt da jeg kunne hoppe i havet. Det blæste godt og der var bølger – ikke på hjertestarter-vesterhavs-måden, men nok til at man blev tumlet godt rundt i det kølige vand, som var en skøn fornemmelse efter at have svedt igennem på løbeturen.

Jeg nøjedes med 12 minutter i vandet – den skønne fornemmelse var kun overgået af fornemmelsen af at komme op, skifte til noget tørt og varmt og sidde og kigge ud og horisonten mens solen lunede i ansigtet og vinden blæste håret og tankerne rundt med larmende stilhed.

Jeg håber godt nok at jeg vil kunne tage mig sammen til dette igen, med eller uden cykel eller flyttetrailer.

One thought on “Hop i havet

  1. Marianne

    Wauw, det lyder bare helt fantastisk (bortset lige fra at skulle holde cyklen, mens man løber)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *