Løbeturen gik i ged

En tur der blev lidt længere end forventet … fra Brøndby og gennem Vallensbæk, langs kanten af Taastrup, op gennem Albertslund og til Glostrup. 21,3 km. Godt jeg havde vand i en vandflaske med.

Jeg havde ikke planlagt så lang en tur, men planerne har det jo med at gå i ged, som det ses på billedet fra turen.

Det fede ved at kunne løbe langt, er at det bliver en anden måde at opleve “nærmiljøet” på. Jeg ville aldrig have kommet ud på de kanter, havde jeg ikke trukket i løbesko. Det skulle da evt. lige have været på cyklen, som giver en anden fart og en anden oplevelse.

Når jeg løber, lader jeg ofte benene beslutte sig i sidste øjeblik … og retter så op efterfølgende, når jeg lige skal finde ud af hvor jeg er og hvordan jeg kommer hjem. Det er lidt som at bruge sine følelser og rette op med fornuften “løbende”. Team work.

One thought on “Løbeturen gik i ged

  1. Pingback: Derfor elsker jeg at løbe | Lenkas og Lenkas virtuelle legeplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *